I Norge spiser man tre eller fire måltider hver dag; frokost, formiddagsmat/lunsj, middag og kveldsmat. Til frokost spiser man brød med pålegg, drikker kaffe/te, melk og juice. Til lunsj pakker mange en matpakke med brødskiver som de tar med seg på jobben eller skolen. Dagens eneste varme måltid er middag, som spises med familien etter jobb og skole. I helgene spiser mange dessert etter middag. Kveldsmat består også vanligvis av brød med pålegg.
Na Noruega as pessoas fazem três ou quatro refeições todos os dias: café da manhã, refeição antes do jantar/almoço, jantar, refeição da noite. No café da manhã come-se pão com frios, bebe-se café, chá leite ou suco. Para o almoço, muitos preparam um lanche e o levam consigo para o trabalho ou para a escola. A única refeição quente do dia é o jantar, que é comido juntamente com a família após o trabalho ou depois da aula. Nos finais de semana, muitos comem sobremesa depois do jantar. A refeição da noite também é feita comumente com pão e frios.
Fonte:
www.noruega.org.br
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar